Kako znate da je Vaša roba sigurna sa nama?

 

Da bismo odgovorili na zahteve klijenata, obezbedili brz i siguran transport, stvorili i razvili dugoročne partnerske odnose, stalno ulažemo u razvoj, ojačanje i modernizaciju sopstvene flote.

Proširenjem obima flote, obezbedili smo sopstveni parking i servisni centar za naše kamione, koji se nalazi u neposredoj blizini ukrštanja autoputa E75 i E70, na značajnoj strateškoj poziciji u Dobanovcima. Redovnim servisiranjem i održavanjem mi osiguravamo bezbednost i trajnost naših vozila.

Naš vozni park sadrži 22 modernih EURO 5 i EURO 6 I EEV kamiona, koji su pokriveni cmr osiguranjem (all risk, 300.000 eur) i raspolazu ADR dozvolama i opremom.

 

Vozila su proizvedena od renomiranih svetskih proizvođača Volvo i Mercedez Benz-a:

Šleperi / standardni 80 m³ i mega 100 m³/ nosivosti do 24t-25t /

Tandemi / kapacitet 120 m³ / nosivosti do 24t /

Hladnjače / kapacitet 70 m³ / nosivosti do 22t /

Vaša roba je sigurna

sa nama na putu!

SIAMKO GROUP

Pružamo kompletan asortiman transportnih usluga, imajući organizovanu i odabranu mrežu saradnika u Srbiji, Grčkoj, Turskoj, Rumuniji, Švajcarskoj, Austriji, Bugarskoj, Mađarskoj, Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, na Kosovu, preko istočne i centralne Evrope, kao Vaš partner možemo povećati efikasnost Vašeg poslovanja.

Uspešno i bezbedno vršimo transport više od 25 godina. Kako bi roba bila sigurna na putu, sva naša vozila su pokrivena CMR osiguranjem (ALL RISK, 300.000,00 €) i poseduju ADR opremu.

Hellenic
Ponosni smo članovi Helenskog privrednog udruženja Srbije.

NAŠ KONTAKT

SIAMKO GROUP SRB DOO
Ulcinjska 7,
11050 Belgrade, Serbia

+381 11 404 3612 – 11 – 10
www.siamkogroup.co.rs
info@siamkogroup.co.rs

COPYRIGHT © THE SOCIAL FORMULA 2017