Ko smo mi?

Siamko Group je danas jedna od vodećih kompanija u regionu, specijalizovana za transport i logistiku širom Balkana, u istočnoj i centralnoj Evropi. Kompaniju je osnovao Konstantinos Siamantas 1999. godine u Solunu, kao pionira 4PL snabdevača. Prateći potrebe rastućeg tržišta, sa ciljem da se proširi poslovanje stvarajući i sopstvenu flotu, 2015. godine otvorena je naša kompanija u Beogradu. Leonidas Siamantas pokreće Siamko Group SRB doo koji postaje 3PL snabdevač.

Danas posedujemo flotu od 20 modernih Euro 5 kamiona, koja je podržana sopstvenim servis centrom i parkingom u Dobanovcima.

Brojimo 30 stalno zaposlenih radnika u kompaniji. Timski rad, posvećenost, stručnost i odlična koordinacija između grčke i srpske kancelarije, čine stabilan i siguran razvoj kompanije Siamko Group.

Efikasnost i poverenje su u srcu našeg poslovanja, a usluge transporta i logistike koje pružamo klijentima rezultat su dve decenije iskustva i znanja.

NAŠA MISIJA

Postati strateški partner i povećati vrednost poslovanja naših klijenata kroz transport i logistiku, pružanjem efikasnih, ekonomičnih i prilagođenih rešenja kako bismo zajedno došli do cilja.

NAŠA VIZIJA

Nastojimo da se opravdamo kao lider u tržištu transportne industrije i budemo uvek prvi izbor naših klijenata. Vođeni profesionalizmom, težimo da osvojimo klijente inovativnim rešenjima koja pružaju sigurnost, preciznost i lojalnost.

MOĆNA FLOTA

Naš vozni park je sastavljen od 20 Euro 5 kamiona uključujući Mercedes Benz Actros i Volvo FH. Sva vozila su noviji modeli, ispravna i redovno održavana.ISKUSTVO ZAPOSLENIH

Možete računati na naše posvećene i visoko profesionalne organizatore transporta, koji će Vam dati najbolje rešenje i jedinstvenu ponudu, kao i na naše iskusne i kvalifikovane vozače, kako bi Vaša roba bila isporučena na vreme.

MREŽA SARADNIKA

Sa organizovanom i odabranom mrežom saradnika, možemo biti partner koji će učiniti Vaše poslovanje efikasnijim.

KONKURENTNE CENE

Našim klijentima pružamo najbolji odnos cene i kvaliteta usluga. U skladu sa količinom obavljenog posla dajemo posebne uslove i rok plaćanja.

Hellenic
Ponosni smo članovi Helenskog privrednog udruženja Srbije.

NAŠ KONTAKT

SIAMKO GROUP SRB DOO
Ulcinjska 7,
11050 Belgrade, Serbia

+381 11 404 3612 – 11 – 10
www.siamkogroup.co.rs
info@siamkogroup.co.rs

Copyright © The Social Formula 2017